Basis cursus

Vervolg cursus

Workshop Portret met flitslicht

Vind je fotograferen ook zo leuk? En wil je meer leren over wat je camera allemaal kan ? Geef je dan op voor een fotocursus.


De basiscursus is verdeelt over 5 avonden om de week met als onderwerpen: Belichting driehoek diafragma, sluitertijd en iso. Welke optie's heb je en wanneer pas je het toe op het gebied van lichtmeting en scherpstellen. Uiteindelijk gaan we ook mooie foto's maken dus komt ook compositie en de meest geschikte instellingen voor de verschillende soorten van fotografie aan bod. We sluiten af met een fotowandeling waarbij we d.m.v. opdrachten het geleerde in praktijk kunnen brengen.

Kosten € 120 incl lesmateriaal, koffie, thee en de afsluitende fotowandeling.

 


De eerst volgende cursus start op verzoek bij voldoende belangstelling.

Heb je intresse stuur een reactie of mail naar info@fotostudioinfocus.nl


Ben je enthousiast geworden en wil je meer te weten komen dan kan je meedoen aan de vervolg cursus. 

In de vervolg cursus van 5 avonden gaan we in op de andere mogelijkheden van je camera zoals witbalans instellen, HDR, dubbele belichting. We gaan een avond op pad voor avond-nacht fotografie. We kunnen een avond studio portretten maken. Besteden een avond aan starten met fotobewerking programma Lightroom.  Afhankelijk van de wensen.

 

 


De eerst volgende vervolg cursus start op 4 april 2024.

Heb je interesse stuur een reactie of mail naar info@fotostudioinfocus.nl

 


Vind je mensen fotograferen ook zo boeiend, dan is een workshop portret fotografie wat voor jou. De workshop staat geheel in het teken van fotograferen met flitslicht en bestaat uit drie dagdelen. De eerste avond geef ik uitleg  over het gebruik van de verschillende flitsers, van pop-up, reportage, studio lampen binnen en studiolicht buiten. De tweede avond is er een model en gaan we portreten maken in de fotostudio. Het derde dagdeel is een middag, dan gaan we met enkele modellen naar buiten om mooie portretten te maken en combineren we daglicht met flitslicht. 


Ik start weer een groepje van max drie deelnemers bij voldoende belangstelling.

Heb je intresse stuur een reactie of mail naar info@fotostudioinfocus.nl


Het cursusgeld voor alle drie de cursussen is € 125 incl. lesstof digitaal, koffie en thee.